Szeretne egyedi termékeket készíttetni?

A Pulai Forgácsoló Gépműhely lehetővé teszi az egyedi gépek és berendezések gyártása során készített termékek megrendelői tervek szerinti precíz és minőségi előállítását.

Érdemes hozzánk fordulnia, nézzük meg, miképp tudjuk garantálni megelégedettségét!

Az egyedi gépek és berendezések gyártása folyamatában professzionális munkavégzésünk legfőbb bizonyítékai elégedett és visszatérő partnereink, illetve a megrendeléseink magas száma. Munkánk minőségi színvonalát fejlett infrastruktúránk és szakképzett, tapasztalattal rendelkező kollégáink biztosítják. Gépparkunkban az egyedi gépek és berendezések gyártása kapcsán lehetőség van CNC-megmunkálás, esztergálás, marás, köszörülés és gépi forgácsolás adta munkafolyamatok elvégzésére is. Forduljon hozzánk bátran, ha egyedi gépek és berendezések gyártása során tervezett termékeket kíván előállíttatni, mi biztosítjuk számára a zökkenőmentes kivitelezést!

Célunk, hogy az Ön elképzeléseit, terveit maradéktalanul megvalósítsuk, hiszen cégünk folyamatosan arra törekszik, hogy hiánytalanul, tudásunk legjavát nyújtva feleljünk meg és teljesítsük megrendelőink elvárásait! Az egyedi gépek és berendezések gyártása egyben azt is lehetővé teszi számunkra, hogy munkatársainkat új kihívások elé állítsuk és cégünk széles kínálatának köszönhetően számos termékterületen bebizonyított szakértelmüknek és addigi rutinjuknak köszönhetően minden egyedi kérést, tervezést minőségi színvonalon teljesítsenek.

Az egyedi gépek és berendezések gyártása tekintetében felmerülő további kérdéseit a kapcsolat című alpontunkban ismertetett telefonszámon vagy e-mail címen teheti fel, illetve árajánlatkérését is itt igényelheti. Várjuk jelentkezését!