Szerszámokat szeretne készíttetni?

A Pulai Forgácsoló Gépműhely több évtizede foglalkozik a szerszámkészítés folyamatával. Minket választva biztosítjuk, hogy teljes körű szolgáltatásunkkal részletekre kiterjedő, akár egyéni tervezésű eszközöket is előállítunk Önnek.

Szakképzett és tapasztalattal rendelkező kollégáinknak köszönhetően minőségi, esztétikus és precíz munkát végzünk, figyelembe véve a megrendelői igényeket, hiszen célunk, hogy cégünk számos termékkínálata közül a szerszámkészítés során is hiánytalanul, tudásunk legjavát nyújtva feleljünk meg és teljesítsük elvárásait!

Munkatársaink szakértelmén túl fejlett infrastruktúránk is biztosítja, hogy a megrendelt termékeket rövid határidőn belül, de száz százalékos minőséget garantálva készítjük el. Gépparkunkban a szerszámkészítés munkálataiban biztosítjuk a CNC-megmunkálás lehetőségét, illetve foglalkozunk többek között gépi forgácsolással, esztergálással, marással és köszörüléssel is. Ezen munkafolyamatok végzésére szolgáló gépeinknek és munkatársainknak köszönhetően a szerszámkészítés műveletében szinte bármilyen kérését kivitelezni tudjuk. Rendelkezésére állunk, használja ki szolgáltatásaink széles tárházát!

Büszkék vagyunk megrendelőink magas számára és visszatérő partnereink elégedettségére. Mindezt a szerszámkészítés révén is felhasznált fejlett technológiánknak és szakembereink precíz munkájának, illetve maradéktalanul korrekt, kiszámítható üzleti magatartásunknak és versenyképes árainknak tulajdonítjuk.

A szerszámkészítés vonatkozásában felmerülő további kérdéseit a kapcsolat című alpontunkban ismertetett telefonszámon vagy e-mail címen teheti fel, illetve árajánlatkérését is itt igényelheti. Várjuk jelentkezését!