Szeretné, ha a legkorszerűbb fémmegmunkáló technológia felhasználásával készülnének megrendelései?

A Pulai Forgácsoló Gépműhelyben lehetősége nyílik arra, hogy valóban a legújabb eljárás segítségével, a CNC marás révén állíttassa elő termékét! A szerszámgépekhez tartozó programozható mikroszámítógéppel végzett vezérlés során minden esetben állandó, precíz és a lehető legpontosabb munkát tudjuk biztosítani, így a CNC marás által elkészült termékek garantáltan a legmagasabb színvonalat fogják nyújtani.

Természetesen gépparkunk fejlettsége mellett a CNC marás eljárása nem lenne eredményes, ha azt nem biztosítanák szakképzett kollégáink, akik tapasztalatukkal számos termékterületen bizonyították már szakértelmüket.

A CNC marás adta lehetőségeknek és kollégáink tudásának köszönhetően a bonyolultabb munkálatok kivitelezését is vállaljuk. Célunk, hogy elképzeléseit hiánytalanul teljesítsük, hiszen mi is nyújthatna jobb reklámot cégünknek, mint partnereink elégedettsége! Eddigi megrendelőinknek a kész termékeink láttán egyértelművé vált munkánk minőségi, professzionális kivitelezése, melyet magas számú megbízásaink is alátámasztanak.

A CNC marás technológiájának köszönhetően a számítógép által vezérelt pontos és esztétikus termékeinken túl egyben gyors munkavégzést is biztosítunk. Rövid határidővel dolgozunk, és versenyképes árakat kínálunk Önnek. Sorozatgyártás és akár egyedi darabok elkészítésének a lehetősége is adott nálunk, nem kell mást tennie, mint leadnia megrendelését és mi garantáljuk az Ön teljes mértékű megelégedettségét.

A CNC marás tekintetében felmerülő további kérdéseit a kapcsolat című alpontunkban ismertetett telefonszámon vagy e-mail címen teheti fel, illetve árajánlatkérését is itt igényelheti. Várjuk jelentkezését!