A vállalkozás régebbi múltra tekint vissza, családi vállalkozásként 1992-ben, jelenlegi formájában pedig 2003-ban indult, fő profilunk a forgácsolás és fémmegmunkálás.

Kiemelt szolgáltatásaink:

  • egyedi berendezések, készülékek kivitelezése és gyártása,
  • egyedi alkatrészek előállítása
  • szerszámkészítés
  • CAD/CAM technológiával 3D-s felületek marása.

A hagyományos gépek mellett a legmodernebb technológiákkal és berendezésekkel dolgozunk, munkatársaink közül néhányan több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a fémmegmunkálás területén, mindez a Nyúli Ipari Parkban, mintegy 1500 négyzetméter területű műhelyben.

Elsődleges célunk a megrendelői igények magas színvonalon történő teljesítése, természetesen minden esetben a megfelelő ár-érték arány kialakítása mellett. A versenytársak között is kiemelkedően magas minőség elérése érdekében elsősorban tanúsított beszállítóktól szerezzük be a szükséges anyagokat, emellett a termelési folyamat minden állomására kiemelt hangsúlyt fektetünk, hiszen nagyon jól tudjuk: az általunk elvégzett kiváló minőségű munka a legjobb referencia vállalkozásunk számára.

Lépést tartunk a világgal: rendszeresen nyomon követjük és tanulmányozzuk a szakmai újdonságokat, rugalmasak vagyunk, a változásokra gyorsan reagálunk, melynek köszönhetően folyamatosan, és dinamikusan fejlődik a vállalkozásunk.

Célunk, hogy meglévő, és leendő Partnereink számára folyamatosan azt a megbízható minőséget, gyorsaságot, és precizitást biztosítsuk, amely miatt rendszeresen Minket választanak.

Büszkék vagyunk az eddig elért eredményeinkre, és keressük az új kihívásokat! Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is Partnereink között üdvözölhetjük!
Keressen bennünket, kérje ajánlatunkat!